Öppet söndagar i shoproomet

19 mars, 2017

Idag söndag hade jag öppet i shoproomet kl 12-15 och trots den vackra härliga vårsolen och blå himmel så var det mycket kunder idag. Jag blir så glad över alla som tar sig ut till mig och hälsar på, strosar runt, kikar, inspireras, pratar en stund och shoppar.

 

Nästa helg är det öppet sön 26/3 kl 12-15. Adress: Tryffelslingan12, Lidingö

 

 

 

Emellan kunderna så fixade jag med alla posters. Tidigare har jag haft dem på clips, vilket är superfint, men jag håller på att sätta in alla i ram istället och göra en tavelvägg. Först ut blev Tove Franks CLOWN som matchade fint i en silverram. Hur det ser ut med clips, syns på översta bilden där det sitter 5-6 Tove Frank posters på rad med clips.

 

Tavlan och glasburk med giraff i silver på locket

 

 

Det tog inte mer än 20 minuter så kom min kund Magdalena förbi och föll pladask för tavlan och köpte med sig den hem.

 

 

Upp åkte istället GYPSY från Tove Frank in i en vit ram på väggen. Nedanför står  glasburk med elefant på locket.

 

 

Blev så glad när jag såg tallrikarna på Pernilla Wahlgrens instastory, de turkosa djupa, som hon köpt hos mig.

 

 

 

Själv åt jag en GreenBowl på svartkål, babyspenat, gurka, ingefära, avocado, broccoli. Det jag hade i kylen och skafferiet hemma helt enkelt. Både broccolin och svartkålen lägger jag ner rå i mixern häller på hett vatten och efter några minuter mixar jag allt inklusive vattnet så blir det en krämig soppa. Toppa med det som finns hemma, idag blev det solrosfrön, chilli och havssalt. Allt serverat i den djupa tallriken men i färgen Greige (blandning mellan grå o beige)

 

Taggad som: ,

Kategori:


Svara eller skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *